Povestea noastră

Toate serviciile de real estate sub o singura umbrelă.

Am creat Real Sol cu scopul de a oferi dezvoltatorilor imobiliari posibilitatea de a coordona cât mai simplu toate activitățile ce implică domeniul imobiliar. Astfel orice idee poate deveni de la o simpla schiță pe hartie o proprietate reală.

Având o vastă experiență în domeniu, știm că dezvoltarea imobiliară este un proces complex, ce presupune coordonarea tuturor activităților tehnice, financiare, legale, de management al proprietății și marketing.

Noi credem in

Succesul unui dezvoltator imobiliar depinde de abilitatea de a coordona și de a duce la bun sfârșit o serie de activități interdependente în mod eficient. Noi construim loialitate, transparență, dar și o strânsă legătură cu fiecare client, punând accent pe:

Excellence

Excelență

Creativity

Creativitate

Functionality

Functionalitate

Ținând cont de toate aceste lucruri și aplicându-le în munca noastră, transformăm ideile în proprietăți reale, oferind într-un singur loc toate serviciile de care un proiect imobiliar are nevoie.

Management

Real Sol, companie de consultanță și management imobiliar fondată în 2014, condusă de către:

Dana Măcelaru

Dana Măcelaru

Partener, CFO

Ocupându-se de management financiar, de strategii și finanțe corporative, Dana contribuie la consolidarea Real Sol, coordonând activitatea pe direcția dezvoltării strategice și a creșterii cifrei de afaceri.

Real Sol Team

Singuri putem face atât de puține; Împreună putem realiza orice.